top of page

Ik luister naar jou

Samen op pad gaan

Je wil graag eens met iemand praten over een innerlijke knoop, maar niet meteen naar een psycholoog, therapeut of coach? Dan maak ik graag tijd voor jou.

Samen bekijken wij in alle vertrouwen jouw vraag en belichten we de stukjes die nu misschien wat overschaduwd zijn. Ik luister en probeer meer verheldering te brengen waar mogelijk.

Wat mijn benadering uniek maakt is dat je na het gesprek een persoonlijke inspiratietekst kunt ontvangen waarin ik licht werp op jouw situatie en vragen. Hiermee heb je een instrument waarnaar je ook na de sessie terug kunt grijpen.

We aren’t meant to walk alone..png

Waarom kiezen voor mijn praktijk?

Ik heb twintig jaar ervaring als journalist en sprak in dit kader met ontelbare mensen over de meest gevoelige kwesties. Een veilige ruimte creëren waarin vertrouwen kan ontstaan was en is altijd mijn grootste prioriteit. 

Zo wil ik jou ook graag ontvangen. Met respect en openheid, zodat elke vraag waar je mee worstelt hier veilig kan landen. Geïnspireerd door mijn eigen jarenlange pad van innerlijke ontwikkeling en geschraagd door christelijke waarden, probeer ik jou voedend en bekrachtigend te ondersteunen op je pad.

Hiervoor kun je bij mij terecht:

  • Omgaan met hooggevoeligheid & hoogbegaafdheid

  • Vragen rond liefde, huwelijk en relaties

  • Omgaan met narcisme & psychopathie

  • Zingeving, geloof en spirituele vraagstukken

 

 

Praktische info

Tarieven

Gesprek 1u : 55 euro

Gesprek 1u + inspiratietekst : 95 euro

Traject 3 gesprekken : 155 euro

Traject 3 gesprekken + inspiratietekst : 195 euro

Locatie

Mijn praktijk is in Bottelare (O-Vl, België). Het exacte adres ontvang je bij je afspraak. Er is ruime parking voorzien.

Van harte welkom!

Vanaf zomer 2024 kun je bij mij een afspraak maken.

Dat kan hier.

2.jpg

Worstel je met bepaalde zaken en wil je graag een klankbord?

Kom in alle vertrouwen met mij spreken.

bottom of page