top of page

Ik luister naar jou

Samen je zielenpad verkennen 

Je wil graag eens met iemand praten over een innerlijke knoop, maar niet meteen naar een psycholoog, therapeut of coach? Dan maak ik graag tijd voor jou.

Samen bekijken wij in alle vertrouwen jouw zielenpad en belichten we de stukjes die nu misschien wat overschaduwd zijn. Ik luister en drop nu en dan een juweeltje dat je kunt oppikken als je dat wil, een vraag of een inzicht dat jou verder op weg helpt.

Wat mijn benadering uniek maakt is dat je na het gesprek een persoonlijke inspiratietekst kunt ontvangen waarin ik licht werp op jouw knopen, verlangens en mogelijke toekomstpad. Hiermee heb je een bekrachtigend en verhelderend instrument waarnaar je ook na de sessie terug kunt grijpen.

photo-1496008889433-9b938d8ac880_edited.

Waarom kiezen voor mijn praktijk?

Ik heb twintig jaar ervaring als journalist en sprak in dit kader met ontelbare mensen over de meest gevoelige kwesties. Een veilige ruimte creëren waarin vertrouwen kan ontstaan was en is altijd mijn grootste prioriteit. 

Zo wil ik graag ook jou ontvangen. Van mens tot mens, van ziel tot ziel, van hart tot hart. Geen top-downbenadering maar een warme ontmoeting op gelijke hoogte, vanuit wederzijdse kracht én kwetsbaarheid.

Hiervoor kun je bij mij terecht:

  • Omgaan met hooggevoeligheid & hoogbegaafdheid

  • Liefde, relaties, verliefdheid, overspel & polyamorie

  • Omgaan met destructieve relaties, narcisme & psychopathie

  • Spiritueel ontwaken en spirituele vraagstukken

 

 

photo-1522075782449-e45a34f1ddfb_edited.jpg

Praktische info

Tarieven

Dit najaar (2023) draait mijn praktijk op proef. Dat betekent dat jij gratis mag langskomen voor een spiritueel consult.

Als wederdienst vraag ik jou om een eerlijke review te schrijven van de sterktes en mogelijke groeipunten voor mijn praktijk. (dit gebeurt anoniem en online)

Vanaf 2024 komen hier de definitieve tarieven online. 

Profiteer nu van je gratis gidsbeurt!

Locatie

Wij zijn gevestigd in Bottelare (O-Vl, België). Het exacte adres ontvang je bij je afspraak.

Van harte welkom!

Afspraak via mail maak je hier.

photo-1514351630998-ad9175c7791d_edited.

Worstel je met bepaalde zaken en wil je graag een klankbord?

Kom in alle vertrouwen met mij spreken.

bottom of page