top of page

Ik spreek met jou, ik heel jou

Spreken

Je wil graag eens met iemand praten over een innerlijke knoop, maar niet meteen naar een psycholoog, therapeut of coach? Dan maak ik graag tijd voor jou.

Ik heb twintig jaar ervaring als journalist en sprak in dit kader met ontelbare mensen over de meest gevoelige kwesties. Een veilige ruimte creëren waarin vertrouwen kan ontstaan was altijd mijn grootste prioriteit. 

Zo wil ik graag ook jou ontvangen. Van mens tot mens, van ziel tot ziel, van hart tot hart. Geen top-downbenadering maar een warme ontmoeting op gelijke hoogte, vanuit kwetsbaarheid.

Hiervoor kun je bij mij terecht:

- Hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid

- Destructieve relaties, narcisme & psychopathie

- Spiritueel ontwaken en spirituele vraagstukken

- Gezonde eet- en leefgewoontes, meditatie, levenskunst

- Liefde, relaties, verliefdheid, overspel, polyamorie

Spa Bed

Helen

Soms zijn er geen woorden voor de pijn of de nood die je voelt. Soms heb je geen zin om te praten. Om er weer woorden aan te geven. Soms wil je een combinatie, van helende woorden en helende handen. Soms wil je gewoon de troostende vloed van de energie voelen. Aandacht in het moment, even wegdrijven, helemaal in jezelf landen.

Vanaf najaar 2023 kun je bij mij terecht voor healings. 

Mijn methode is een persoonlijke combinatie van diverse opleidingen die ik mocht volgen, waaronder Reiki Master & healing volgens Barbara Brennan (in opleiding).

Head Massage

Tarieven

Sessie 1u healing of gesprek: 55 euro

Sessie 2u = healing + gesprek: 95 euro

Sessie 1u + persoonlijke inspiratietekst: 155 euro

Sessie 2u + persoonlijke inspiratietekst: 195 euro

Wat mijn benadering uniek maakt is dat je na het gesprek een persoonlijke inspiratietekst kunt ontvangen waarin ik helder licht werp op jouw knopen, verlangens en mogelijke toekomstpad. Het voordeel is dat je ook na de sessie een bekrachtigend en verhelderend instrument hebt waar je steeds naar terug kunt grijpen op de momenten waarop je dat nodig hebt.

N.B. Ik ben energiewerker maar geen klassieke psychotherapeut. Als er gespecialiseerde zorg nodig is dan stuur ik je door naar de juiste zorgverstrekker.

Healing Stones

Mijn praktijk opent in najaar 2023... nog een beetje geduld.

Worstel je met bepaalde zaken en wil je graag een klankbord?

Of wil je ervaren wat een toegewijde healing met je doet?

bottom of page